Underground pipeline

Pipa jero taneuh

Irrigation System

Sistim irigasi

Water Supply System

Sistim suplai cai

Equipment supplies

suplai parabot

Produk Center

Supplier Profesional Pipa Plastik, Fitting sareng Klep

An pausahaan internasionalkalawan a
komitmen pikeun kualitas luhur

Ningbo Pntek Téhnologi CO., Ltd. lokasina di kota Ningbo, propinsi Zhejiang.Kami supplier profésional pipa plastik, fittings na valves kalawan pangalaman exporting mangtaun-taun.Produk utama perusahaan kami nyaéta: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE sareng kelengkapan, klep, sistem sprinkler sareng meteran cai anu sadayana sampurna diproduksi ku mesin khusus canggih sareng bahan kualitas anu saé sareng seueur dianggo dina irigasi tatanén sareng konstruksi.

Aplikasi

Underground pipeline

Pipa jero taneuh

Irrigation System

Sistim irigasi

Water Supply System

Sistim suplai cai

Equipment supplies

suplai parabot