Underground pipeline

Pipa bawah tanah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Cai

Equipment supplies

Parabot perlengkapan

Puseur Produk

Suplier Profesional Pipa Plastik, Kelengkapan Sareng klep

Hiji parusahaan internasional kalayan a
komitmen pikeun kualitas luhur

Ningbo Pntek Technology CO., Ltd. ayana di kota Ningbo, propinsi Zhejiang. Kami supplier propinsi pipa plastik, fittings sareng valves kalayan pengalaman ngekspor mangtaun-taun. Produk utama perusahaan kami nyaéta: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE sareng fittings, valves, sistem panyiram sareng méter cai anu sadayana didamel sampurna ku mesin khusus anu maju sareng bahan kualitas anu saé sareng seueur dianggo dina irigasi tatanén sareng konstruksi.

Aplikasi

Underground pipeline

Pipa bawah tanah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Cai

Equipment supplies

Parabot perlengkapan