Ningbo Pntek Téhnologi Co., Ltd.

Ihtisar parusahaan

 

 

Kami lokasina di kota Ningbo, propinsi Zhejiang.Kami supplier profésional pipa plastik, fittings na valves kalawan pangalaman exporting mangtaun-taun.Produk utama perusahaan kami nyaéta: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE sareng kelengkapan, klep, sistem sprinkler sareng meteran cai anu sadayana sampurna diproduksi ku mesin khusus canggih sareng bahan kualitas anu saé sareng seueur dianggo dina irigasi tatanén sareng konstruksi.

aboutimg
合照小尺寸

Tim Kami

 

 

Filosofi tim kami nyaéta:
Saling ngawaskeun, manajemén ngawaskeun pagawéan pagawé, sareng dina waktos anu sami, karyawan ogé tiasa gaduh pendapat sareng wawasan sapertos manajemén.Pikeun nyiptakeun suasana koléktif, urang henteu ngan ukur kedah ngajantenkeun karyawan janten jalma anu ketat dina disiplin perusahaan, tapi ogé ngarawat aranjeunna, ngajantenkeun kahaneutan ti perusahaan, nguatkeun kohési, sareng ningkatkeun efisiensi sareng kualitas kerja.

Kualitas alus teuing

 

 

Gunakeun élmu pikeun manpaat umat manusa, gunakeun téknologi pikeun mingpin kahirupan.staf Ningbo Pntek bakal ngagunakeun modal salaku link, sains jeung téhnologi salaku Nyieun, sarta pasar salaku pamawa nu, maén peran kaunggulan skala jeung puseur R&D dina dasar garis industri pipe plastik, nerapkeun strategi brand kawentar. strategi ékspansi skala jeung strategi ngembangkeun.Strategi ngembangkeun produk anyar "luhur, anyar jeung seukeut" ngajadikeun produk diversified.

01ad90b8

Naha milih urang?

Kusabab ngadegna perusahaan tur salawasna ngalakukeun pangalusna kami pikeun nyugemakeun poténsi pangabutuh konsumén urang.

Unggal léngkah prosés produksi urang saluyu sareng standar internasional ISO9001: 2000.

Pausahaan urang tulus daék cooperate kalawan usaha di sakuliah dunya pikeun ngahontal kaayaan win-win.

Ningbo Pntek masihan prioritas kana kualitas sareng konsumén urang sareng parantos nampi apresiasi ti bumi sareng luar negeri.

Simkuring nyandak lalaki salaku yayasan sarta ngumpulkeun grup luhur anggota staf konci anu dilatih ogé sarta kalibet dina manajemen perusahaan modern, ngembangkeun produk, kontrol kualitas sarta téhnologi produksi.

Tujuanana kami nyaéta pikeun kéngingkeun kasatiaan para palanggan sareng usaha ulang ku nyayogikeun produk kualitas pangluhurna dina harga anu kompetitif Ngajaga tingkat layanan palanggan anu paling luhur.

Produk kami diékspor ka Afrika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Kidul, Asia Tengah, Rusia, Amérika Kidul, Afrika Kalér, Afrika Tengah sareng kabupaten sareng daérah anu sanés.


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa jero taneuh

Irrigation System

Sistim irigasi

Water Supply System

Sistim suplai cai

Equipment supplies

suplai parabot