Ihtisar Perusahaan

Ningbo Pntek Technology Co., Ltd.

Kami ayana di kota Ningbo, propinsi Zhejiang. Kami supplier propinsi pipa plastik, fittings sareng valves kalayan pengalaman ngekspor mangtaun-taun. Produk utama perusahaan kami nyaéta: UPVC, CPVC, PPR, pipa HDPE sareng fittings, valves, sistem panyiram sareng méter cai anu sadayana didamel sampurna ku mesin khusus anu maju sareng bahan kualitas anu saé sareng seueur dianggo dina irigasi tatanén sareng konstruksi. 

aboutimg
01ad90b8

Kualitas Anu Saé

Anggo élmu pikeun kauntungan manusa, anggo téknologi pikeun mingpin kahirupan

Staf Ningbo Pntek bakal nganggo modal salaku tautan, sains sareng téknologi salaku patukang tonggong, sareng pasar salaku operator, pikeun maénkeun peran kaunggulan skala sareng pusat R&D dina dasar garis industri pipa plastik, nerapkeun strategi mérek terkenal, strategi ékspansi skala sareng stratégi pangwangunan. Strategi pamekaran produk énggal "luhur, énggal sareng seukeut" ngajantenkeun produk dirobih.

Naha milih urang?

Kusabab ngadegna perusahaan sareng salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyugemakeun kabutuhan poténsial konsumén urang. 

Unggal léngkah prosés ngahasilkeun kami saluyu sareng standar internasional ISO9001: 2000.

Perusahaan urang tulus daék kerjasama sareng perusahaan di panjuru dunya pikeun ngahontal kaayaan win-win.

Ningbo Pntek masihan prioritas pikeun kualitas sareng konsumén kami sareng parantos kéngingkeun apresiasi ti di bumi boh di luar negeri. 

Kami nyandak lalaki salaku pondasi sareng ngumpulkeun sakumpulan luhur anggota staf konci anu terlatih sareng terlibat dina manajemen perusahaan modéren, pamekaran produk, kontrol kualitas sareng téknologi produksi. 

Tujuan kami nyaéta pikeun milari kasatiaan palanggan sareng bisnis ulang ku Nyayogikeun produk kualitas luhur dina harga kalapa Ngajaga tingkat layanan palanggan anu paling luhur.

Produk kami diékspor ka Afrika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Kidul, Asia Tengah, Rusia, Amérika Kidul, Afrika Kalér, Afrika Tengah sareng kabupatén sareng daérah sanés.


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa bawah tanah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Cai

Equipment supplies

Parabot perlengkapan