Patarosan anu sering Ditaroskeun

Peryogi bantosan? Mangga kontak kami dina waktosna kanggo ngajawab patarosan anjeun!

Q: Naon harga anjeun?
A: Harga kami tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Q: Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?
A: Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan kuantitas order minimum anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami.

Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Q: Naon waktos lead rata?
A: Kanggo conto, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami gaduh persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Q: Naon jinis metode pembayaran anjeun nampi?
A: Anjeun tiasa mayar dina rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: deposit 30% sateuacana, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Q: Naon jaminan produk?
A: Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana.

Q: Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?
A: Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Q: Kumaha upami biaya pengiriman?
A: Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa bawah tanah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Cai

Equipment supplies

Parabot perlengkapan