Patarosan anu sering ditaroskeun

Peryogi bantosan?Punten wartosan kami dina waktosna pikeun ngajawab patarosan anjeun!

Q: Naon harga anjeun?
A: harga kami nunut ka robah gumantung kana suplai jeung faktor pasar lianna.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Q: Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?
A: Sumuhun, urang merlukeun sakabeh pesenan internasional boga hiji lumangsung kuantitas urutan minimum.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?
A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun paling dokuméntasi kaasup Sértipikat Analisis / Conformance;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

Q: What is the average lead time?
A: Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?
A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank urang, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

Q: Naon jaminan produk?
A: Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?
A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Q: Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?
A: Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih pikeun meunangkeun barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa jero taneuh

Irrigation System

Sistim irigasi

Water Supply System

Sistim suplai cai

Equipment supplies

suplai parabot