Taros Kami

Ningbo Pntek Téhnologi Co., Ltd.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Alamat:Kota Hengjie, Kacamatan Haishu, Ningbo Zhejiang, Cina

Telepon:0086-13306660211


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa jero taneuh

Irrigation System

Sistim irigasi

Water Supply System

Sistim suplai cai

Equipment supplies

suplai parabot