Taros Kami

Ningbo Pntek Technology Co., Ltd.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Alamat: Kota Hengjie, Distrik Haishu, Ningbo Zhejiang, Cina

Telepon: 0086-13306660211


Aplikasi

Underground pipeline

Pipa bawah tanah

Irrigation System

Sistem Irigasi

Water Supply System

Sistem Pasokan Cai

Equipment supplies

Parabot perlengkapan