tipe anyar PVC kompak bal klep awak biru pikeun pamasaran Thailand

Katerangan pondok:


  • ukuran:1/2" - 4"
  • Tungtung gabungan:Socket (ANSI/DIN/JIS/BS)
    Benang (NPT/BSPT)
  • Tekanan Gawé:1/2" - 2" PN16 = 232PSI
    2-1 / 2 "- 4" PN10 = 150PSI
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Parameter alat

    Ngaran Brand:PNTEK
    Pamakéan: Irigasi Tatanén / Marikultur / Kolam renang / Konstruksi Téknik
    Warna: Loba kelir sadia pikeun pilihan
    Bahan: UPVC
    Suhu Media: Suhu Tinggi, suhu rendah, Suhu Sedeng, Suhu Normal
    Kahirupan produk::> 500,000 kali Buka & Tutup

    Panjelasan Produk

    klep bola parusahaan urang bisa tahan korosi kacida alusna, ku kituna hirup layanan na bisa éféktif diperpanjang, sarta produk sorangan pisan fléksibel tur merenah, kalawan kakuatan tinggi na kirang leakage, ku kituna pohara dipuji ku konsumén.Aranjeunna nuju loba dipaké dina wangunan industri jeung sipil, kaasup drainase indoor na kaluar panto,
    Proyék pipa limbah, kaayaan kimia korosi sareng ogé tiasa dianggo pikeun sistem irigasi tatanén.

    Sajaba ti éta, maranéhna ogé cocog pikeun pipa ventilasi jeung pipa drainase, jsb Kami boga ukuran béda produk malah keur item tunggal, pikeun situasi aplikasi béda.100% uji bocor pikeun mastikeun produk anu anjeun pikahoyong saé.Bakal aya pamariksaan produk normal nalika ngahasilkeun pikeun mastikeun produkna ngahontal standar internasional.
    Nalika proporsi pipa plastik dina suplai cai panas sareng tiis sareng aplikasi rékayasa pipa industri terus ningkat, kontrol kualitas klep plastik dina sistem pipa plastik janten langkung penting.

    Kaunggulan produk

    1, beurat lampu jeung kakuatan tinggi
    2. Henteu aya sora geter nalika dianggo
    3. Gampang dibuka jeung ditutup
    4. klep bal kompak gampang dipasang
    5. Laju leakage panghandapna, 100% diuji saméméh packing
    6. Résistansi cairan leutik
    7. cecekelan bahan klep bal: ABS, bahan awak: PVC
    8. lalawanan alkali jeung asam
    9. Warna lemes sareng desain execllent
    10. ramah lingkungan, non-toksik
    11. Widly dipaké dina kahirupan sapopoe: Konstruksi, irigasi tatanén, industri, kebon, swinning pool…
    12. klep bal ieu ditawarkeun dina ukuran mimitian ti 20mm to110mm (ti 1/2 "pikeun 4")
    13. Warna Sadia: Héjo, kulawu, bodas, coklat, biru
    14. bijil: ISO 9001, uji china

    Katerangan sareng peta fisik

    singleproducimg

    Bahan komponén

    spésifikasi bahan

    NO. Bagian Bahan QTY
    1 AWAK UPVC, CPVC 1
    2 STEM O-Cingcin EPDM,FPM(NBR) 1
    3 STEM UPVC, CPVC 1
    4 BAL UPVC, CPVC 1
    5 KORSI SEAL TPE,TPVC,TPO 2
    6 TOPI PVC, ABS 1
    7 cecekelan PVC, ABS 1
    8 SEKUR SS304, BAJA 1

     

    Ukuran modél tabel ngabandingkeun parameter

    DIMENSI Unit
    MODEL DN 15 20 25 32 40 50 65 80 100
    UKURAN 1/2″ 3/4" 1″ 1-1/4″ 1-1/2" 2″ 2-1/2" 3″ 4″ Inci
    thd./di NPT 14 14 11.5 11.5 11.5 11.5 8 8 8 mm
    BSPT 14 14 11 11 11 11 11 11 11 mm
    JIS I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 22.3 26.3 32.33 38.43 48.46 60.56 76.6 89.6 114.7 mm
    d2 21.7 25.7 31.67 37.57 47.54 59.44 75.87 88.83 113.98 mm
    ANSI I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 21.54 26.87 33.65 42.42 48.56 60.63 73.38 89.31 114.76 mm
    d2 21.23 26.57 33.27 42.04 48.11 60.17 72.85 88.7 114.07 mm
    DIN I 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 20.3 25.3 32.3 40.3 50.3 63.3 75.3 90.3 110.4 mm
    d2 20 25 32 40 50 63 75 90 110 mm
    d 15 19 24 30 34 45 55 70 85 mm
    H 37 55 66 73 81 91 99 121 134 mm
    A 68 80 94 100 110 136 170 210 236 mm
    L 77 91 103 111 123 146 178 210 255 mm
    D 30 35.5 43 52 62 75 91 106 130 mm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi

    Underground pipeline

    Pipa jero taneuh

    Irrigation System

    Sistim irigasi

    Water Supply System

    Sistim suplai cai

    Equipment supplies

    suplai parabot