Klep bal klep tipe anyar PVC awak anyar pikeun pamasaran Thailand

Pedaran pondok:


  • Ukuran: 1/2 "- 4"
  • Tungtung Gabungan: Soket (ANSI / DIN / JIS / BS) Thread (NPT / BSPT)
  • Tekanan Gawe: 1/2 "- 2" PN16 = 232PSI2-1 / 2 "- 4" PN10 = 150PSI
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Parameter parameter

    Ngaran mérek: PNTEK
    Anggo: Irigasi tatanén / Marikultur / Kolam renang / Konstruksi rékayasa
    Warna: Seueur warna kanggo pilihan
    Bahan : UPVC
    Suhu Média: Suhu Tinggi, suhu handap, Suhu Sedeng, Suhu normal
    Kahirupan produk: ayeuna> 500,000 Kali Buka & Tutup

    Panjelasan Produk

    Klep bal perusahaan urang tiasa nahan korosi kalayan saé pisan, janten umur jasa na tiasa diperpanjang sacara efektif, sareng produk éta sorangan fleksibel sareng merenah, ku kakuatan anu tinggi sareng kirang kabocoran, janten éta pisan dipuji ku konsumén. Aranjeunna seueur dianggo dina gedong industri sareng sipil, kalebet drainase panto jero sareng luar,
    proyek pipa limbah, kaayaan kimia korosi sareng ogé tiasa dianggo pikeun sistem irigasi pertanian.

    Di sagigireun éta, aranjeunna ogé cocog pikeun pipa ventilasi sareng pipa saluran drainase, sareng sajabana. Urang gaduh ukuran produk anu béda-béda pikeun hiji barang, pikeun kaayaan aplikasi anu béda. Tes kabocoran 100% pikeun mastikeun produk anu anjeun kéngingkeun saé. Bakal aya pamariksaan produk normal nalika ngahasilkeun pikeun mastikeun yén produkna ngahontal standar internasional.
    Salaku proporsi pipa palastik dina suplai cai panas sareng tiis sareng aplikasi rékayasa pipa industri terus ningkat, kontrol kualitas klep plastik dina sistem pipa plastik janten beuki penting.

    Kauntungan produk

    1, beurat enteng sareng kakuatan tinggi
    2. Teu aya sora geter nalika dianggo
    3. Gampang dibuka sareng ditutup
    4. klep bal kompak gampang dipasang
    5. Laju bocor panghandapna, 100% diuji sateuacan dipak
    6. Résistansi cairan leutik
    7. Bahan cecekelan klep bal: ABS, bahan awak: PVC
    8. Alkali sareng résistansi asam
    9. Warna lemes sareng desain execllent
    10. Lingkungan ramah, henteu-toksik
    11. Seueur dianggo dina kahirupan sadidinten: Konstruksi, irigasi pertanian, industri, kebon, kolam renang swinming…
    12. Klep bal ieu ditawarkeun dina ukuran mimitian ti 20mm dugi ka110mm (tina 1/2 "dugi ka 4")
    13. Warna Sadia: Héjo, kulawu, bodas, coklat, biru
    14. Sértipikat: ISO 9001, tés china

    Katerangan sareng peta fisik

    singleproducimg

    Bahan komponén

    spésifikasi matéri

    NO. Bagéan Bahan QTY
    1 Awak UPVC, CPVC 1
    2 STEM O-Ring EPDM, FPM (NBR) 1
    3 Gagang UPVC, CPVC 1
    4 BAL UPVC, CPVC 1
    5 SEAL SEAL TPE, TPVC, TPO 2
    6 TOPI PVC, ABS 1
    7 TANGAN PVC, ABS 1
    8 SCREW SS304, Waja 1

     

    Tabel ngabandingkeun parameter ukuranana

    DIMENSI Unit
    MODEL DN 15 20 25 32 40 50 65 80 100
    SIZE 1/2 ″ 3/4 ″ 1 ″ 1-1 / 4 ″ 1-1 / 2 ″ 2 ″ 2-1 / 2 ″ 3 ″ 4 ″ Inci
    thd./in NPT 14 14 11.5 11.5 11.5 11.5 8 8 8 mm
    BSPT 14 14 11 11 11 11 11 11 11 mm
    JIS abdi 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 22.3 26.3 32.33 38,43 48,46 60.56 76.6 89.6 114.7 mm
    d2 21.7 25.7 31.67 37.57 47.54 59.44 75,87 88,83 113,98 mm
    ANSI abdi 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 21.54 26,87 33,65 42.42 48.56 60.63 73,38 89,31 114.76 mm
    d2 21.23 26.57 33.27 42.04 48.11 60.17 72,85 88.7 114.07 mm
    DIN abdi 20 23 25 27 31 34 45 50 55 mm
    d1 20.3 25.3 32.3 40.3 50.3 63.3 75.3 90.3 110.4 mm
    d2 20 25 32 40 50 63 75 90 110 mm
    d 15 19 24 30 34 45 55 70 85 mm
    H 37 55 66 73 81 91 99 121 134 mm
    A 68 80 94 100 110 136 170 210 236 mm
    L 77 91 103 111 123 146 178 210 255 mm
    D 30 35.5 43 52 62 75 91 106 130 mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi

    Underground pipeline

    Pipa bawah tanah

    Irrigation System

    Sistem Irigasi

    Water Supply System

    Sistem Pasokan Cai

    Equipment supplies

    Parabot perlengkapan